Днес, 06.06.2024 г., беше направена първата копка по проект Благоустрояване

...
Днес, 06.06.2024 г., беше направена първата копка по проект Благоустрояване
Коментари Харесай

С проект на община Кресна: Започна благоустрояването на Долна Градешница

Днес, 06.06.2024 година, беше направена първата копка по план " Благоустрояване на село Долна Градешница, общ. Кресна, обл. Благоевград -Реконструкция на улична мрежа и площад, създаване на детски площадки ". Проектът беше измежду главните задължения, които пое господин Николай Георгиев в предизборния интервал и през днешния ден, жителите на село Долна Градешница към този момент се радват на старта на неговото осъществяване.

Реализацията на дейностите заложени по Проекта ще продължи 300 (триста) календарни дни и включва благоустройството на улиците " 2-ра ", " 3-та ", " 4-та ", " 8-ма ", " 9-та ", " 10-та ", " 11-та " и " 12-та. "

Проектът " Благоустрояване на село Долна Градешница, общ. Кресна, обл. Благоевград -Реконструкция на улична мрежа и площад, създаване на детски площадки " на община Кресна бе деклариран пред Правителството на Република България като предпочитан и получи финансиране на обща стойност 5 223 487,00 лева с Данък добавена стойност след подписване на Споразумение № РД-02-30-243/19.03.2024 година за финансова поддръжка за включени планове в Приложение № 3 към член 107 от Закона за държавния бюджет на Република България за 2024 год.

Това е следващият стихотворец и изпълнен ангажимент на кмета, господин Николай Георгиев и неговата администрация, към жителите на общината. Този публичен контракт, учреден на взаимно доверие и изпълнени задължения е същинската гаранция за постоянното бъдеще на нашата общественост и носи непрестанно позитиви за благоустрояването и просперитета на община Кресна.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР