Саймън Коуел раздели вниманието на феновете си, като сподели снимки

...
Саймън Коуел раздели вниманието на феновете си, като сподели снимки
Коментари Харесай

Синът на Саймън Коуел Ерик се извисява до него в сладка снимка, докато семейството приветства новодошлия

Саймън Коуел раздели вниманието на почитателите си, като показа фотоси на рядко визии си наследник - както и ново попълнение в фамилията му.

64-годишният магнат и неговата 46-годишна избраница Лорън Силвърман - които са двойка от 2013 година - са горди родители на деветгодишния наследник Ерик. Лорън също споделя 17-годишен наследник на име Адам с някогашния си брачен партньор Андрю Силвърман.

Саймън също е горделив притежател на възходяща глутница кучета - и тази седмица той се появи в обществените медии, с цел да покаже от ново куче на име Pebbles. Споделяйки фамилни фотоси посредством Instagram, Саймън зарадва почитателите, като сподели фотоси на кучетата си - и също по този начин остави почитателите смаяни, защото Ерик пораства бързо и стои толкоз високо, колкото раменете на съдията от Britain's Got Talent.

Саймън показа фотоси дружно с елементарен надпис, който гласеше: „ Още няколко от нас и Pebbles. “ Изображенията демонстрират Саймън, Лорън, Ерик и Адам, всички позиращи, облечени в топли, пухкави палта - до момента в който Саймън също...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР