Съвсем скоро на голям екран ще се появи нов филм

...
Съвсем скоро на голям екран ще се появи нов филм
Коментари Харесай

Анджелина Джоли изненада с лично признание за Брад Пит и децата им

Съвсем скоро на огромен екран ще се появи нов филм с присъединяване на неповторимата Анджелина Джоли. 45-годишната актриса ще изгрее в основната роля в лентата „ Те пожелаха гибелта ми “.

Именно поради това в последните дни холивудската звезда е посетител в редица излъчвания и дава доста изявленията. По време на едно от участията си тя съумя да шокира всички с това, което сподели.

Джоли направи много изненадващо самопризнание за децата, които имат с някогашната ѝ половинка Брад Пит и какво ѝ се е случило след раздялата им. Анджелина призна, че е имала огромен шанс с децата (тя и Брад Пит имат три осиновени и три биологични деца).

„ Имам шест доста способни деца. Разбира се, когато един родител се разсъни, първата мисъл, която му хрумва, е да се увери, че всичко е наред с децата – физически и душевен. Но почтено казано, съгласно мен преди няколко години при мен и децата ми всичко се промени. Сега те се разсънват и мислят, че би трябвало да се уверят, че майка им е добре.

Ние сме същински, обединен и любящ екип, тъй че имам огромен шанс с тях. Аз съм от тези, които постоянно се тормозят, само че не се тормозя за тях. Те са страхотни деца “, споделя Джоли.

Тя и Брат Пит се разделиха през 2015 година, само че към момента се срещат в съда поради разногласия за попечителството над деца. След раздялата някогашният ѝ се впусна в нова, само че къса връзка с младо гадже, само че Анджелина не е виждана с различен мъж. Джоли означи, че е доста взискателна към евентуалните си гаджета.

„ Предполагам, че имам доста дълъг лист с условия. Може би поради това съм сама от доста време “, пошегува се Анджелина сама със себе си.

Въпреки обстоятелството, че Джоли не приказва обществено за развода си с Пит, неотдавна тя даде да се разбере, че не ѝ е елементарно и случилото се е оставило дълбока диря в душата ѝ. Освен това тя сподели, че заради измененията в персоналния си живот е била принудена да спре с режисьорските си изяви и да се върне към актьорството.

„ Обичам режисурата, само че има промени в фамилното ми състояние, които ми пречат да върша филми в продължение на няколко години. Просто трябваше да правя по-краткосрочна работа и да извозвам повече време у дома “, безапелационна е Анджелина Джоли.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР