Съвсем реални вампири бродят из България, но те на пръв

...
Съвсем реални вампири бродят из България, но те на пръв
Коментари Харесай

У нас бродят стотина вампири

Съвсем действителни вампири бродят из България, само че те на пръв взор няма по какъв начин да бъдат различени, тъй като наподобяват като напълно елементарни хора. С тях се срещаме всеки ден, до момента в който пътуваме за работа или се прибираме вкъщи.

Според една от известните у нас ясновидки Николета Йорданова българските земи са населявани от към 100 вампири, които смучат кръв. По думите на експертката обаче кръвопийците не се държат както типичните вампири, които сме привикнали да виждаме в сагата Здрач.

Въпреки че те се нуждаят от кръв, с цел да оцелеят, заобикалят да атакуван беззащитни хора. Вампирите въобще дори не са нападателни. Когато би трябвало да се нахранят, те се събират в групички измежду себеподобните си и смучат кръв един от различен. Според Йорданова някой даже се отхвърлят от „ нездравословните си привички “ и се пренасочват към пиянство на животинска кръв.

По-голямата част от тях населяват катакомби, където нерядко вършат някакви ритуали. Избрали са да са отдалечени от обществото, защото не им е прелестно да беседват с хора. Но, несъмнено, има и такива, които са привикнали към актуалния метод на живот и са се преселили в жилища. Техните жилища се отличават със затъмнени стъкла. Използват и черни пердета. Това е нужно, защото мощната светлина ги изморява.

 Вамп

Множество митове гласят, че слънцето може да убие вампирите, само че това се оказва следващият мит. Те се нуждаят от успокоение и мрачевина през деня, с цел да могат да си починат, тъй като са дейни през нощта, до момента в който има луна. Нормалните хора се зареждат от слънцето, само че вампирите черпят сили от луната.

Вампирите не са чак толкоз страшни, колкото се показва във филми като Кралицата на прокълнатите, Подземен свят и Дракула. Може да се каже, че те са хора на луната. Схващането, че чесънът работи унищожително на вампирите съгласно ясновидката също е лъжовно.

По думите на Йорданова вампирите ядат и естествена храна и не употребяват единствено кръв. Тя обаче им е нужна, с цел да си набират нужната сила. За вампирите е задоволително да пийнат не повече от двайсетина грама кръв дневно, с цел да оцелеят.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР