Съвременните технологии са неизменна част от живота ни. Те ни

...
Съвременните технологии са неизменна част от живота ни. Те ни
Коментари Харесай

Съпруг видя жена си на снимки на Google Maps с друг мъж и се разведе с нея

Съвременните технологии са неизменима част от живота ни. Те ни оказват помощ да се свържем с най-близките и обичани, да намерим нужната информация и какво ли още не, написа Блиц.

Но оказа се, че точно те могат и да причинят куп неприятности в фамилията. 

Доказателство а това е историята на съпруги от Перу. Те живеели с столицата Лима. Един ден мъжът решил да ревизира в Гугъл Maps за нов маршрут, по който да стигне по-бързо до работното си място.

Разглеждайки оналайн улиците той попаднал на фотография, на която разпознал брачната половинка си. Заради видяното незабавно по-късно се развел с нея.



По време на онлайн обиколката из улиците към дома им мъжът видял на една скамейка да седи жена. Той незабавно разпознал своята брачна половинка. Притеснителното било, че в скута й лежал чужд мъж, а тя го галела и целувала.





Съпругът буен в допълнение от обстоятелството, че от Гугъл Maps пишели, че фрагментите са направени през 2013 година, което значи, че жена му е била погрешна още преди седем години, а това е едвам година след сватбата им.

Разочарованият брачен партньор незабавно вдигнал скандал на жена му, която освен, че не отрекла изневярата, ами признала, че и до ден сегашен се среща с другия мъж.

Измаменият брачен партньор незабавно подал молба за бракоразвод. В съда показал фотосите от Гугъл Maps, магистратите ги приели като доказателство и му дали бракоразвод с погрешната жена.

PETEL.BG се дистанцира през цялото време от съобщаването като изключителна вест на броя на умряли остарели хора в Италия, Испания и други страни с огромен % възрастно население.

Засега няма никакви данни, които да демонстрират, че има някакво нарастване на междинната сезонна смъртност в нито една от страните, което да постанова тази статистика да се оповестява като изключителна вест.

Информирайте се от достоверни източници!

Не се подавайте на операции и на евентуални опити на измамници и политици да употребяват изключителната финансова рецесия за користни персонални цели.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР