Съвременната външна политика на Русия се отличава с такива категории

...
Съвременната външна политика на Русия се отличава с такива категории
Коментари Харесай

Митрофанова: Русия е надежден и отговорен партньор, който държи на думата си!

" Съвременната външна политика на Русия се отличава с такива категории като резистентност и здрав консерватизъм. Именно това ни дава съществени конкурентни преимущества на интернационалната сцена в днешния неустойчив свят - за всички ние сме предсказуем, пореден и което е основното, благонадежден и виновен сътрудник, който държи на думата си. ". Това се показва в известие на Посолството на Русия, качено в обществените мрежи.



По-рано на публична гала в зала „ Тържествена “ на Съдебната палата, основният прокурор на Република България Иван Гешев награди прокурори, следователи, правосъдни чиновници и чиновници от Бюро по отбрана, както и представители на Служба „ Военно разузнаване “, Държавна организация „ Национална сигурност “, Министерство на вътрешните работи и Главна дирекция „ Съдебна защита “.

Отличията бяха връчени за работата по досъдебно произвеждане за осъществени закононарушения по глава Първа от Наказателен кодекс (Престъпления срещу Републиката) и за забележителен принос при реализиране на пълномощията на прокуратурата и осъществяване на служебните отговорности.

Досъдебното произвеждане бе формирано за закононарушения по чл.109 от Наказателен кодекс (ръководене и присъединяване в група за осъществяване на закононарушения срещу Републиката) и по чл.104, ал.1 от Наказателен кодекс (шпионство в интерес на непозната държава).
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР