Съветникът на министъра на младежта и спорта Гошо Гинчев откри

...
Съветникът на министъра на младежта и спорта Гошо Гинчев откри
Коментари Харесай

Съветник на министър Кралев откри турнир по футбол

Съветникът на министъра на младежта и спорта Гошо Гинчев откри интернационалния детски футболен шампионат Challenge Cup, който се организира от 18 до 21 април в Трявна. Шампионатът се организира за трета поредна година в града и се провежда от West Football Arena. В шампионата вземат участие 34 тима от България и Румъния.

„ За мен е наслаждение да съм измежду толкоз доста деца на този прелестен шампионат, който се трансформира в обичаен. От името на министъра на младежта и спорта Красен Кралев желая да поздравя всички участници и да им пожелая триумф в идните мачове. Сигурен съм, че срещите през тези няколко дни ще преминат на доста високо равнище и в духа на феър плея ”, съобщи Гошо Гинчев.

Той благодари на уредниците от Уест Футбол Арена за напъните, които поставят за развиването на детския футбол и изрази вяра, че младите състезатели ще надминат триумфите на най-големите български футболисти.

На събитието участваха кметът на Община Трявна Дончо Захариев, зам.-кметът на града Николина Николова, ръководителят на Общинския съвет Силвия Кръстева и представителят на West Football Arena Илко Станчев.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР