Както всички неща, парите също имат енергия. Важно е да

...
Както всички неща, парите също имат енергия. Важно е да
Коментари Харесай

Махнете тези неща от гардероба си! Пречат на парите да дойдат при вас!

Както всички неща, парите също имат сила. Важно е да можем освен да печелим пари, само че и да използваме силата им в своя изгода. Както знаете, силата се подчинява на закона за привличането, надлежно сходното притегля сходно.

Гардеробът на всяка дама е едно от най-важните неща за разширението на паричния кулоар. Сигурно ще се запитате за какво тъкмо дрешникът? Е, отговорът е, че за нежната половина тъкмо той провокира големи страсти. Именно те са силата, която търсят парите.

Препълнен дрешник
В килера, в дрешника, по лавици и чекмеджета, на всички места би трябвало да има свободно пространство. Когато отворите спретнат дрешник имате чувство за независимост, лекост и досегаемост. Това са възприятията, които съставляват изобилието. Парите идват от независимост, не от предпочитание. Нужно е да свикнете с това чувство, с цел да стане ваше всекидневие.

Неща, които не ви стават
Да, всички имаме дънки за „ когато отслабна “, само че не трябва да пазим даже една такава дреха. Да живееш в очакване на по-добър миг води до отхвърли да живееш в този момент. Това бъдеще може и в никакъв случай да не пристигна. Подобни илюзии са спънка за парите и доста бързо могат да ги трансфорат в мираж.

Стари облекла
Не бива да съхранявате неща на хиляди години, единствено тъй като ви е мъчно да се разделите с тях. В такива случаи парите отиват в предишното, а не в сегашното. Изхвърлете всички „ реликви “ от дрешника си и направете място за нови. Така силата ще се усъвършенства и ще привлечете повече финанси.

Забравени облекла
Правилото за " едната година " важи доста мощно. Разчистете дрешника от неща, които не сте обличали от година. Ако не носите нещо, то към този момент не е „ ваше “. Подарете го, продайте го, изхвърлете го, само че не го дръжте в дрешника. Задържайки го, задържате и неговата сила, която отблъсква парите. Отървете се от тези облекла и освободете място за парите. Помнете – повече независимост, повече пари!
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР