Състезанието за най-грозното куче в света се превърна в наследство

...
Състезанието за най-грозното куче в света се превърна в наследство
Коментари Харесай

Вижте кое е най-грозното куче за 2023 година, което ние намираме за сладко

Състезанието за най-грозното куче в света се трансформира в завещание в Петалума, Калифорния, където се организира като част от панаира Сонома-Марин повече от 30 години. Турнирът се трансформира в обичана традиция, привличайки гости от цялостен ​​свят, с цел да станат очевидци на неповторимите и странни кучета, които вземат участие.

Линда Елмкуист, жителка на Тусон, Аризона, и нейното малко куче Скутър, китайски качулат, бяха измежду осемте кучета, които участваха в надпреварата. Уникалният външен тип на Скутър, с кичур коса на главата му и език, който виси от устата му, го накара да се открои измежду конкуренцията. Собственичката на Скутър беше горда да покаже обичания си домакински любим и беше възхитена, когато нейното куче беше оповестено за победител в надпреварата.



Това самопризнание притегли вниманието към Скутър и усили известността му. Състезанието даде глас на кучета, които може да не дават отговор на обичайните стандарти за хубост, само че въпреки всичко имат собствен личен сексапил и темперамент.

Етиката на конкурса за най-грозното куче в света е тематика на полемики от доста години. Поддръжниците настояват, че то чества уникалността на всяко куче и оказва помощ за поощряване на осиновяването на кучета, а други считат, че е грубо домашните ни любимци да се подлагат на такова наблюдаване и подбив.
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР