Състав на Окръжния съд в Кърджали върна в прокуратурата делото

...
Състав на Окръжния съд в Кърджали върна в прокуратурата делото
Коментари Харесай

Съдът върна в прокуратурата делото за катастрофата с Местан

Състав на Окръжния съд в Кърджали върна в прокуратурата делото за тежката злополука край село Загорско, при която почина 6-месечната Еджрин, заяви 24rodopi.com. Държавното обвиняване би трябвало да в профил установените процесуални нарушавания.

Отхвърлено бе настояването на отбраната на обвинения Лютви Местан  Лютви Местан Лютви Ахмед Местан е роден в село Чорбаджийско. Завършил е българска лингвистика в за връщане на делото в досъдебна фаза. Другият обвинен е бащата на починалото дете.

"С определение в разпоредително съвещание тричленен състав на Окръжен съд – Кърджали приключи правосъдното произвеждане по наказателно дело от общ темперамент № 152/2020 по разказа на съда, в което подсъдими са Ю.Т.А. и Л.А.М. за злополука на 14 април 2019 година край село Загорско. Делото се връща на прокуратурата за премахване на позволени основни нарушавания на процесуалните правила, нарушаващи правата на потърпевшите от закононарушението лица Е.Д.А. и Б.Ю.А. Определението на Окръжен съд – Кърджали за преустановяване на делото и връщането му на прокуратурата за премахване на позволени основни отстраними процесуални нарушавания предстои на обжалване или протестиране пред Апелативен съд – Пловдив в 7-дневен период от 15 септември ", гласи известието на Окръжен съд - Кърджали.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР