Словашките власти разследват възможността заподозреният за покушението срещу премиера Роберт

...
Словашките власти разследват възможността заподозреният за покушението срещу премиера Роберт
Коментари Харесай

Нападателят на Фицо може да не е действал сам

Словашките управляващи проверяват опцията обвиненият за покушението против премиера Роберт Фицо да не е работил самичък, както се смяташе по-рано, заяви на конференция през днешния ден министърът на вътрешните работи Матуш Шутай Ещок, представен от Ройтерс.

Екипът, проверяващ атентата против министър-председателя Роберт Фицо, ревизира версията причинителят да не е бил " вълк единак ", сподели Ещок, представен от словашката информационна организация ТАСР.

Министърът разгласи, че проверяващите ще проучат дали обвиненият е работил като част от група хора, които са се насърчавали взаимно за осъществяване на ликвидиране.

Един от обстоятелствата, които приказват за присъединяване на други лица, е, че връзките в интернет на обвинения са били изтрити два часа след покушението, само че не от обвинения, а най-вероятно не от брачната половинка му, сподели Ещок. Това демонстрира, че " закононарушението може да е осъществено от избрана група хора ", добави той.

Министърът опроверга появила се в обществените мрежи информация за двама съучастници от град Хандлова, където беше осъществено нападението. " Те също са станали към този момент жертва на закани и смъртни закани ", означи министърът, оповестява Българска телеграфна агенция.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР