Съществуват всевъзможни диети и хранителни режими, които ту излизат на

...
Съществуват всевъзможни диети и хранителни режими, които ту излизат на
Коментари Харесай

Вкусна диета с портокали топи по килограм на ден, чисти кожата и прави чудеса с имунната система

Съществуват всевъзможни диети и хранителни режими, които ту излизат на мода, ту са тотално отричани. Някои от диетите са определяни като „ вкусни “ поради това, което се включва в дневното меню. Днес ви предлагаме вкусна диета с портокали, която обаче е и извънредно ефикасна, разрешава да се стопява приблизително по един кг дневно, пречиства кожата, гони токсините от тялото и укрепва мощно имунната система, оповестява dama.bg. Освен че е апетитен, портокалът е извънредно богат на витамин С, което го трансформира в мощен антиоксидант. Съдържащите се в цитрусовия плод фибри пък са ключът към топенето на килограми. Препоръчително е диетата с портокали да се прави 2-3 пъти в годината. Продължителността й е 2 седмици, като през втората се повтаря 1:1 режимът, разказан за първата. Изцеденият от плодовете сок би трябвало да се приема най-късно 30 минути по-късно, тъй като в противоположен случай ще загуби огромна част от съдържащия се витамин С. Ако изпитате възприятие на апетит сред храненията, изяжте 1-2 портокала.

Препоръчително е на ден да се пие 2-3 литра вода и да не се храните след 20,00 часа.

Ето и седмичния хранителен режим.
Първи ден: Всяка заран на закуска се изяжда 1 портокал и един сухар с чай или в случай че сте от хората, които нямат навика да закусват, можете да изпиете един фреш от портокал, който ще зареди организма ви с нужната доза витамини и захари. За обяд – 1 портокал, 1 варено яйце, 2 сухара и 2 чаши айрян. За вечеря – 2 домата или салата от зеле и моркови. Да не забравяме, че в този момент е сезонът на зелето и неговият усет в тази част от годината е най-истински. Към зелевата салата можете да прибавите 2 сварени яйца с лимонен сок по избор. Важно е да знаете, че яйцата се употребяват единствено в първия ден от диетата.
През втория и третия ден ден яйцата се заменят с малко количество месо – като може да избирате сред пилешко и телешко. Най-добре е то да е на скара или варено, като в приготвянето му не би трябвало да вземат участие никакви типове мазнини. Към него можете да добавите салата от домати и краставици или от зеле и моркови.
През четвъртия и петия ден вместо месо и яйца се употребява нискомаслена извара, към нея още веднъж можете да добавите салата по ваш избор.

През шестия ден заложете на риба. Рибата съдържа пълноценни белтъци с уравновесен аминокиселинен състав, мазнини и комплекс от минерални субстанции. Наличието на витамини образува удобната изграждаща, физико-химична и медико-биологична характерност на този тип месо. Повечето риби са богати на протеин и ЕМК (есенциални мастни киселини) и оскъдно на наситени масти и холестерол. Освен това то на практика не съдържа въглехидрати, което прави рибата чудесна храна за изразходване през втората половина на деня.
През седмия ден още веднъж консумирайте същата храна, която сте консумирали през първият ден. И целият цикъл се повтаря още веднъж. След диетата ще се чувствате леки и красиви.
Забележка: Тази публикация е с извънредно осведомителна цел. Преди да употребявате каквито и да е диети и средства от националната или различната медицина, се консултирайте със своя доктор!

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР