Съществуват 7 основни закона, по които живее Вселената. Непознаването им

...
Съществуват 7 основни закона, по които живее Вселената. Непознаването им
Коментари Харесай

Животът не върви? Значи нарушавате 7-те закона на Вселената

Съществуват 7 съществени закона, по които живее Вселената. Непознаването им не освобождава от отговорност, а знанието за тях ще ви помогне да не допускате неточности, да постигнете естетика и да живеете щастливо.

1. Законът за празнотата

Ако имате потребност от нови обувки, изхвърлете старите. Ако се нуждаете от нови облекла, разчистете дрешника си. Трябва непринудено да се разделите със стандартите си. Новото идва единствено когато се отървете от остарялото.

2. Законът за циркулацията

Бъдете подготвени да се откажете от нещо, което притежавате, с цел да получите това, което желаете.

3. Законът за въображението

Въображението ви е вашата загадка мощ. Опишете съвършения за вас ден на лист хартия и не го показвайте на никого, с изключение на на човек, на който имате доверие. Дръжте това изложение някъде на разположение и го препрочитайте в свободното си време.

4. Законът за творчеството

Човек може да реализира разцвет посредством силата на своето мислене, вътрешен глас и въображение.

5. Закон за даването и приемането

Ако дадете нещо, то ви се връща десетократно. Когато получите милосърдие, е значимо да го споделите с хората към вас. Ако имате заложба и не я употребявате, оскърбявате своята Божествена същина. За да се отнасяте към качествата си с подобаваща респект, би трябвало да се радвате на даровете и да ги споделяте с другите. Ако вършиме това, притегляте още повече богатства в живота си.

6. Законът за десятъка

Вселената постоянно ще вземе своя десятък. Това е просто законът за благодарността на източника на поддръжка - 10% от всичко, което имате. Никога не знаете по какъв начин вашият десятък ще се върне при вас. Парите са постоянно срещано събитие. Но той може да пристигна и под формата на помиряване с някого, нови другарства, възобновяване и така нататък

7. Законът за прошката

Ако не можете да простите на хората, вие няма по какъв начин да приемете благосъстоянието си. Ако душата ви е изпълнена с ненавист, любовта не може да откри място в нея. Трябва да се отървете от негативните усеща, които ви гълтам и не ви дават покой.

Източник: cluber.com.ua

Източник: obekti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР