Съществува поверие, че по деня на седмицата, датата и дори

...
Съществува поверие, че по деня на седмицата, датата и дори
Коментари Харесай

Гадаене по месечния цикъл

Съществува вярване, че по деня на седмицата, датата и даже по времето на денонощието, в което на дамата й е почнал цикъла за месеца, може да се гадае за бъдещето.

Ако месечният ви цикъл е почнал рано сутринта, в най-скоро време ви чака буйна обич. Това е възприятие, което няма да се появи ненадейно, то ще бъде ориентирано към човек, който познавате от дълго време, само че ориста все не ви събира.

Ако цикълът ви е почнал денем, това дава обещание положително въодушевление през идващите няколко дни, а в случай че стартира през вечерните часове, това предвещава близка разлъка с обичан човек.

Ако цикълът ви стартира в понеделник, чакат ви неприятности през седмицата. Но не би трябвало да се притеснявате, защото ще преодолеете неприятностите бързо и елементарно.

Започне ли във вторник, следва ви среща с човек, който ще промени живота ви. В сряда в случай че е началото на цикъла, това предвещава разстройства в живота ви и непредвидени събития.

В четвъртък дружно със започването на цикъла очаквайте и доста особено предложение. В петък в случай че стартира, очаквайте значими вести.

Ако цикълът ви стартира в събота, очаквайте самопризнание в обич, а в случай че стартира в неделя, чакат ви приятни мигове с другари. Дните на месеца също значат разнообразни неща.

1 – чака ви благополучие, 2 – ще бъдете подценени от непосредствен човек. 3 – следва счепкване, 4 – чака ви прелестна опция. 5 – чака ви приятна изненада, 6 – близки другари злословят зад тила ви.

 Гадаене по месечния цикъл

7 – дайте късмет на индивида, който се пробва да ви потвърди любовта си, 8 – ще ревнувате мощно. 9 – чакат ви проблеми с сътрудници, 10 – следва ви влюбване.

11 – ще ви изневерят, 12 – ще бъдете прелъстени в най-скоро време, 13 – някой ще се възползва от вас, 14 – чакат ви вести, свързани с пари.

15 – ще платите за бъбривостта си, 16 – скрит план зад тила ви от страна на ваши другари, 17 – разлъка с другар, 18 – чака ви къса, само че буйна случка.

19 – ще пролеете доста сълзи, 20 – ще се влюбите съдбовно, 21 – ще разкриете, че непосредствен човек ви е лъгал дълго време, 22 – чакат ви материални приходи, 23 – ненадейно благополучие.

24 – посетители от чужбина, 25 – ново запознанство, 26 – злословия ще ви разделят с другари, 27 – ще се осъществен желанията ви, свързани с работа.

28 – чака ви триумф в любовта, 29 – предстоят ви огорчения, 30 – ваш другар ще ви признае любовта си, 31 – ще се случи нещо ненадейно, което ще ви лиши от доста непотребни неща.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР