САЩ стоят зад взривяването на Северен потон; те унищожиха вътрешните

...
САЩ стоят зад взривяването на Северен потон; те унищожиха вътрешните
Коментари Харесай

Тъкър Карлсън: САЩ стоят зад взривяването на „Северен поток“. НАТО иска война с Русия

Съединени американски щати стоят зад взривяването на " Северен потон " ; те унищожиха вътрешните енергийни доставки на своя съдружник в НАТО, Германия.

Това съобщи журналистът Тъкър Карлсън по време на изявление с политически консултант и адаш на унгарския министър председател Балаж Орбан. Организацията на Северноатлантическия контракт (НАТО) желае да влезе във война с Русия, което може да докара до унищожаването на Съединените щати и вероятно на Унгария, разяснява още Тъкър Карлсън. Вчера той разгласява на уеб страницата си изявление с политическия консултант и адаш на унгарския министър председател Балаж Орбан, оповестява ТАСС.

„ Идеята на НАТО е, че всички сме дружно. Работим в полза на другия, пазиме се взаимно. Но тъкмо в този момент водачът на НАТО – Съединените щати – унищожи вътрешните енергийни доставки на втората по величина членка на НАТО – Германия. Съединени американски щати стоят зад разрушаването на „ Северен поток “, сподели Тъкър Карлсън. „ Как могат Германия и Съединените щати да останат дружно в съюза (...) в случай че сме нападнали Германия? “ - попита журналистът. Карлсън означи, че НАТО " пречи на суверенитета " на страните, вместо да го укрепва. „ Мисля, че НАТО е ужасяващ за Съединените щати и би трябвало да го разпуснем неотложно “, акцентира журналистът. Той е уверен, че съществуването на военния съюз е образец за това, че „ Западът не се пробва да резервира личната си цивилизация “. " Западът се пробва да го унищожи. Според мен това е самоубийство ", сподели Тъкър Карлсън.

Според унгарския политик Балаж Орбан страната му „ може да се окаже в гореща война сред НАТО и Русия “. „ Това е най-лошото допустимо нещо и никой, никой не желае това, само че никой не е задоволително мощен, с цел да го спре “, сподели Орбан. Журналистът сподели в отговор, че държавният секретар на Съединени американски щати Антъни Блинкен „ явно желае това “. „ Официалната позиция на НАТО е, че те не желаят директна борба “, означи в тази връзка Орбан. „ Но всичко, което вършат, демонстрира (обратното). Те желаят гореща война с Русия, която ще унищожи Съединените щати, а евентуално и Унгария “, сподели Карлсън.

Вашингтон ненавижда Унгария, тъй като е " прекомерно бяла и прекомерно християнска ", сподели още американският публицист в изявлението с Балаж Орбан. " Мисля, че една от аргументите, заради които сте толкоз ненавиждани във Вашингтон е, че нашите политици (...) взеха решение, че Унгария е прекомерно бяла и прекомерно християнска. Точка. Те ненавиждат тези неща повече от всичко и по тази причина считат, че това би трябвало да се промени благодарение на всеобща миграция, а Унгария е единствената от всички европейски страни, която сподели „ не “ на това “, сподели Тъкър Карлсън.

Балаж Орбан на собствен ред сподели, че това е повода Унгария да е „ към момента жива “. Той означи, че градовете в Западна Европа са „ препълнени “ и са изправени пред терористични закани и „ нови форми на антисемитизъм “. „ Социалната единодушие не се развива сама по себе си и е доста елементарно да се унищожи, а миграционните решения несъмнено унищожават обществената единодушие в доста западни общества ", добави унгарският политик. „ Всичко, което казахте, е правилно “, отговори Карлсън. „ Смятам, че вашият министър-председател (Виктор Орбан) е воин, тъй като резервира Унгария от заличаване ".

Източник " Гласове "

 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР