Работното ми място в момента се намира в град Козлодуй.

...
Работното ми място в момента се намира в град Козлодуй.
Коментари Харесай

Наталия Станчева: Попитаха ме колко пари искам, за да напусна АЕЦ ``Козлодуй``

Работното ми място сега се намира в град Козлодуй. От новото работно място използвах длъжностен превоз на АЕЦ ``Козлодуй`` и със служебната кола се придвижих до самата централа. След като организирах среща с Калин Стануков водачът на служебната кола ми сподели, че са му заповядали да не ме вози. На една празна права спря длъжностен автомобил. От него слезе чиновник на АЕЦ ``Козлодуй``, който аз познавам и ми сподели да не му задавам въпроси, тъй като е изпратен да ме попита нещо. Въпросът му беше какъв брой пари желая, с цел да напусна АЕЦ. По думите му въпросът е на управлението, само че не пожела да ми даде повече детайлности. Аз отговорих, че не го върша за пари. В същия ден уведомих изпълнителния шеф на предприятието, само че към момента нямам отговор какво се случва.
Това съобщи в ефира на ``Евроком`` някогашен чиновник на АЕЦ ``Козлодуй`` Наталия Станчева.
Тук изникват доста въпроси. Служител в работно време ме търси, с цел да ми зададе въпроса. Ако той самичък е подхванал самодейност, притеснително е, че управлението не предприе ограничения. Ако управлението го е изпратило, е притеснително, че не застава зад служителя си, добави още тя.
В момента АЕЦ ``Козлодуй`` генерира рискови биологични боклуци от здравната противозаконна активност, намираща се на площадката. Странното е, че сега прокуратурата излиза с отвод да образува досъдебно произвеждане, посочи Станчева.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР