САЩ се опитват да убедят съюзниците си да наложат нови

...
САЩ се опитват да убедят съюзниците си да наложат нови
Коментари Харесай

Санкциите на САЩ може да струват на Русия $50 милиарда

САЩ се пробват да убедят съдружниците си да наложат нови наказания против Русия, в случай че избухне война с Украйна. Ако това се случи те ще бъдат ориентирани към износа на оръжие и сила, което ще коства на Москва към 50 милиарда $, оповестява немското издание Bild, базирайки се на свои източници.

Според информацията, представена и от съветските медии, излиза наяве, че фрапантната стъпка е била препоръчана от ръководителя на Централно разузнавателно управление на САЩ Уилям Бърнс по време на визитата му в Берлин.
 Цената на рублата пада, до момента в който напрежението сред Русия и Украйна пораства
Цената на рублата пада, до момента в който напрежението сред Русия и Украйна пораства

Руската валута се обезценява на фона на геополитическата неустановеност

Тогава американски представители са поискали от немското държавно управление да забрани вноса на съветски първични материали и да блокира стартирането на газопровода " Северен поток 2 " при положение, че Русия нахлуе в сувуренна Украйна.

Германия е уверила Съединени американски щати, че при положение на военна инвазия съветският газ няма да минава през газопровода " Северен поток 2 ", беше обявено след двустранната среща. Въпреки това, от кабинета на канцлера показаха подозрения по отношение на цялостното занемаряване на газопровода.

През последните няколко седмици Вашингтон и част от европейските страни заплашват Кремъл с нов кръг от " големи " наказания, при положение на съветска военна офанзива в Украйна. Напрежението пораства всеки ден, дружно с увеличението на броя на съветски и натовски военни по границите с Украйна.

В същото време Москва продължава да твърди, че военно навлизане от нейна страна е нечиста сделка и че има право да прави военни учения в границите на своите граници постоянно, когато реши.
 Кои пазари и по какъв начин ще бъдат наранени от съветска инвазия в Украйна?
Кои пазари и по какъв начин ще бъдат наранени от съветска инвазия в Украйна?

Едно е несъмнено: съветската експанзия ще увеличи още повече цените на електрическата енергия и храните
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР