САЩ използват Финландия, за да провокират конфликт с Русия .

...
САЩ използват Финландия, за да провокират конфликт с Русия .
Коментари Харесай

Макгрегър: САЩ използват Финландия, за да провокират конфликт с Русия

Съединени американски щати употребяват Финландия, с цел да предизвикат спор с Русия. Съединени американски щати предизвикат боен спор с Русия, като разполагат оръжия във Финландия, написа в обществената мрежа X някогашният консултант на шефа на Пентагона полковник Дъглас Макгрегър.

 „ Вече изпратихме част от нашите сили във Финландия и допускам, че в случай че ни бъде разрешено, ще разположим ракети в тази страна “, сподели той.

Според специалиста сходни дейности на Съединени американски щати могат да доведат до въоръжен спор.

 „ Това трансформира Финландия в магнит за офанзива! Глобалистките елити не престават да споделят на хората: „ Руснаците идват, руснаците идват “. Това е неуместно! “  Възмути се Макгрегър.

По-рано министърът на защитата на Финландия Анти Хакканен направи изказвания за подготовката на Запада за Студена война с източния комшия в името на по-нататъшната поддръжка на Киев.

Москва неведнъж е отбелязвала, че страните от НАТО организират нападателна и експанзионистична политика по отношение на Русия. Като се стремят  да разширят военния блок на изток. И да разположат своите армии и оръжия покрай съветските граници. Според прессекретаря на президента Дмитрий Песков дейностите на Северноатлантическия алианс удостоверяват правилността на решението за започване на специфична интервенция в Украйна.

Източник: РИА Новости, превод: SafeNews

Още вести четете в секция Свят.

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР