САЩ и техните съюзници ще унищожат руските войски в Украйна

...
САЩ и техните съюзници ще унищожат руските войски в Украйна
Коментари Харесай

САЩ и техните съюзници ще унищожат руските войски в Украйна

САЩ и техните съдружници ще унищожат съветските войски в Украйна и ще потопят Черноморския флот, в случай че Путин употребява нуклеарно оръжие, предизвести някогашният шеф на Централно разузнавателно управление на САЩ и пенсиониран военачалник Дейвид Петреъс.

„ Само с цел да ви дадем хипотетична визия, бихме дали отговор, ръководейки груповите старания на НАТО, които биха унищожили всяка съветска военна мощ, която можем да забележим и идентифицираме на бойното поле в Украйна, както и в Крим, и всеки транспортен съд в Черно море. “ сподели Петреъс.

Предупреждението пристигна дни, откакто Путин изрази това, което мнозина изтълкуваха като опасност от по-голяма война сред Русия и Запада. Петреъс призна, че опцията радиацията да се популяризира в страни от НАТО може да се пояснява като нахлуване против член на НАТО и да докара до потреблението на член 5. "... това е толкоз извънредно, че би трябвало да има отговор – това не може да остане без отговор ", сподели той за потреблението на нуклеарни оръжия.

Източник: Інформаційний спротив

Бесарабски фронт
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР