Рони О`Съливан призна, че може да се изкуши да се

...
Рони О`Съливан призна, че може да се изкуши да се
Коментари Харесай

Рони О`Съливан намеква, че би помислил да се присъедини към отцепническо турне в стил LIV в `подценено` твърдение

Рони О`Съливан призна, че може да се изкуши да се причисли към отцепническо турне, в случай че получи „ по-добро предложение “.

Седемкратният международен първенец постоянно е първенец по снукър, който се организира в Саудитска Арабия. Той подписа тригодишен контракт за присъединяване в WST събития в страната.

О’Съливан също неотдавна предложи Световното състезание да се реалокира в страната от Персийския залив на фона на остри рецензии към театъра Крусибъл в Шефилд. Сега 48-годишният състезател твърди, че би подкрепил всеки състезател, който се причисли към доходоносна отцепваща се лига, сходна на LIV на голфа.

Говорейки след успеха над Джаксън Пейдж 10-1, той сподели: „ Всеки състезател има право да прави това, което желае. Всеки състезател е бизнес, без значение дали ви харесва или не и е тъкмо като всеки различен друга работа - в случай че получите по-добро предложение, ще отидете.

" Кое е по-добро предложение? За някои хора може да е понижен график, може да са повече пари. Всеки има друга визия по какъв начин...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР