Сашка Васева си пожела тази година за празника да си

...
Сашка Васева си пожела тази година за празника да си
Коментари Харесай

Сашка Васева се помоли! Какво си пожела

Сашка Васева си пожела тази година за празника да си върне зрението. 

2022-ра беше най-тежкото време в живота ми. През по-голямата част от годината не бях в схващане. Това беше урок, който ме научи да държа повече на фамилията и мъжа ми, тъй като те бяха компактно до мен. За 22 години брак не се бях научила да правя оценка брачна половинка си, а точно той ми избави живота.
-->
Това показа емоционално Сашка Васева, която се завърна от Германия след профилактични прегледи, разкри България Днес.

Преди няколко месеца дупнишката Мадона претърпя сложна операция заради тумор в мозъка. Образуванието бе засегнало зрителния нерв на изпълнителката и тя загуби способността си да вижда. Докторите, при които се лекуваше, извадиха тумора и дадоха вяра на Сашка да прогледне.

" На последния обзор германците ми разгледаха всички органи. Показателите ми са положителни. Единствените отклонения са камъни в жлъчката и покачване на жлезата за вътрешна секреция. Зрението ми към момента не се възвръща, само че докторите ме предизвестиха, че следоперативният интервал е дълъг. В момента виждам единствено силуети ", описа фолклегендата и добави:

" Прекарах един месец в Германия, с цел да съчетая прегледите с посещаване на 15-годишната ми щерка, която учи там. За празниците всички се върнахме в България. В средата на януари ще заминем още веднъж за немската клиника поради обзор, който ми назначиха на 2 февруари ", добави певицата.

" В немската клиника имаше доста пациенти от Хърватия, с които си говорехме на сръбски. Някои от тях знаеха, че съм певица, а когато всички схванаха, ме караха да им пея сръбски песни ", описа Васева, която е пракарала Коледа вкъщи и е направила содена питка.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР