Със заповед на министъра на вътрешните работи Калин Стоянов директорът

...
Със заповед на министъра на вътрешните работи Калин Стоянов директорът
Коментари Харесай

Вътрешният министър е непреклонен! Отстрани шефа на МВР Пловдив, има пропуски в работата

Със заповед на министъра на вътрешните работи Калин Стоянов шефът на Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи в Пловдив старши комисар Васил Костадинов е отхвърлен от поста. Това оповестиха от пресцентъра на дирекцията в регионалния град. Той е преназначен в друго звено в системата на Министерство на вътрешните работи.
Вчера министърът изиска оставката на Костадинов и на началника на Районното ръководство в Стамболийски основен контрольор Ангел Керпиев. Поводът бе създалото се напрежение по отношение на дейностите на полицията след убийството в пловдивското село Цалапица на 24-годишния Димитър Малинов, както и пропуски в работата до момента.
Смъртта на 24-годишния Димитър Малинов е настъпила вследствие на тежък побой, който му е бил нанесен на 20 юли към 22:30 часа. Тялото му е открито заровено на към километър от мястото, на което последно е бил забелязан. Арестуваните братя близнаци за персонално укривателство на килъра, който се търси, са с мярка за неотклонение „ задържане под стража “.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР