Със заповед на министъра на отбраната Красимир Каракачанов е обявен

...
Със заповед на министъра на отбраната Красимир Каракачанов е обявен
Коментари Харесай

Пехотата ни търси 195 военни

Със заповед на министъра на защитата Красимир Каракачанов е разгласен конкурс за попълването на 195 вакантни длъжности за военнослужещи във формированията на Сухопътните войски.

Местата следва да се заемат от лица, приключили цивилен междинни или висши учебни заведения в страната и в чужбина.

Обявените длъжности са във формирования на Сухопътните войски, дислоцирани в гарнизоните Стара Загора, Ямбол, Плевен, Карлово, Казанлък, Благоевград, Враца, Смолян, Свобода и Мусачево.

Част от условията към претендентите са: да имат приблизително или по-високо образование; към датата на приемане на военна работа, да не са по-възрастни от 40 години, да са годни за военна служба; да не са осъждани за съзнателно закононарушение от общ темперамент, без значение от реабилитацията; да нямат друго поданство.

Заявления за присъединяване в състезанието, както и целият набор от документи, се подават персонално, посредством структурите на Централно военно окръжие (ЦВО) до 23 април 2021 година Конкурсът ще се организира от 21 юли до 28 юли 2021 година Той включва изпит по физическа подготовка, тест за инспекция на общата просвета на претендентите и събеседване.

Пълните условия на състезанието, лист с вакантните длъжности, периодите и документите за кандидатстване са оповестени на интернет страницата на Министерството на защитата, рубрики „ Документи “ - „ Обяви и състезания “.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР