Със своя над 15-годишен управленски опит на висши ръководни позиции,

...
Със своя над 15-годишен управленски опит на висши ръководни позиции,
Коментари Харесай

Топ мениджър стана директор на Американска търговска камара в България

Със своя над 15-годишен управнически опит на висши управителни позиции, Иван Михайлов, ще способства за бъдещото развиване на Камарата Основен фокус на неговата работа ще са развиване на ангажираността на членовете и дейната обществена позиция на Камарата в посока възстановяване на бизнес климата в България
Топ мениджърът Иван Михайлов е новият основен изпълнителен шеф на Американската комерсиална камара в България. Считано от 24 октомври бордът на шефовете на камарата го назначи да поеме всички отговорности за ръководство на организацията.

Преди това Иван Михайлов беше член на Борда на Камарата (2020-2022 г.) и бе част от основаната в Лвив, Украйна, компания Intellias, снабдител на IT услуги. Той е чудесно прочут у нас като шеф на Visteon Electronics за България (базиран в Румъния - позиция, която заема сред 2014 и 2022 г.) и като действен управител на Johnson Controls Electronics Bulgaria (2012 - 2014 г.). Иван Михайлов има три магистратури – по „ Компютърни науки “ от Техническия университет в София, по „ Икономика “ от Софийския университет „ Св. Климент Охридски “ и от The Red McCombs School of Business, Тексаски университет в Остин, Съединени американски щати.
-->
„ Бордът на шефовете на Американската комерсиална камара в България е извънредно благополучен, че съумя да притегли Иван Михайлов за началник на нашата организация. Като следвахме обширния развой по желание на нов основен изпълнителен шеф, ние сме уверени, че намерихме претендента с най-подходящ профил за позицията. Иван има над 15-годишен опит на висши управителни позиции в бранш „ Производство “ и е измежду пионерите, които развиват и промотират аутомотив бранша в България. Нещо повече, Иван е същински дипломат на България измежду бизнес средите в Европа и Америка “, сподели от името на борда на Камарата нейният президент Оливие Маркет.



„ За мен е привилегия да бъда основен изпълнителен шеф на Американската комерсиална камара в България. Бих желал да благодаря на Борда на шефовете за доверието да поема тази значима роля в тези предизвикателни времена. Моята досегашна работа е надълбоко обвързвана с целите и плановете на Камарата. Отсега нататък ще посветя още повече време, старания и натрупаното  познание за увеличение на въздействието, което нашата организация има както на локално равнище в България, по този начин и в интернационален проект – в Брюксел и във Вашингтон. Мой главен фокус ще бъде повишение ангажираността на членовете, развиване на комитетите, както и отстояване на дейна позиция и покровителство пред управляващите за възстановяване на капиталовата среда и бизнес климата у нас. Ние ще продължим да разчитаме на поддръжката на множеството заинтригувани страни, измежду които са Посолството на Съединени американски щати в България, другите двустранни камари, професионалните организации, медиите, мрежата на Американските камари в Европа, Търговската камара на Съединени американски щати и доста други “, заключи своите цели Иван Михайлов.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР