Със стотици километри в час, на хиляди километра височина -

...
Със стотици километри в час, на хиляди километра височина -
Коментари Харесай

Храната в самолета: Няколко съвета как да я направим по-вкусна

Със стотици километри в час, на хиляди километра височина - самолетите са същинска пристрастеност за доста хора. Луди птици със суперсила, които оказват помощ на индивида да лети с невероятна скорост. Е, от време на време има и доста аргументи да се оплачем - закъснели полети, неуместни места и груби спътници.

Едва ли постоянно е по този начин, само че би трябвало да признаем, че в самолетите има едно нещо, което в действителност съвсем постоянно не е съгласно желанията ни. И това е храната. Тя е скучна, скъпа и от време на време искрено безвкусна.

Има няколко дребни неща обаче, които може да извършите, тъй че идващият ви полет да бъде малко по-вкусен.

Пригответе си сами закуски, опаковайте ги и се насладете на пътуването. Лют сос или подправки да вземем за пример са напълно в реда на нещата (стига да са в подобаващи по мярка бутилки) по време на полет. Така че не се ограничавай, в небето няма граници.

Докато опаковате багажа си, може да добавите и здравословна закуска, даже две. Някои хора са склонни към отичане на огромна надморска височина и солените храни, които оферират в самолета (като фъстъци и соленки) сигурно няма да оказват помощ.

 Без лед в самолета

И нещо доста значимо - в никакъв случай не поръчвайте лед в самолета. Наистина, няма решение на този проблем - самолетите са цялостни с бактерии. Стюардесите са безапелационни, че ледът във вашия коктейл е един от най-мръсните. Формите за лед не се почистват постоянно, а също, с цел да бъдат бързи, доста стюардеси не си мият ръцете, преди да бръкнат в леда за вашата напитка.

Преди да го извадя, евентуално ще докосна седалка, кенче Кока Кола, нечия кредитна карта или таблата на количката за сервиране, споделя неназована стюардеса пред MarketWatc. - Така че ръката ми взима всички тези прелестни микроби и ги придвижва във формите за лед.

Много добра концепция е да вземете със себе си на самолета анкибактериална забрадка, с цел да избършете таблата си. Кой знае какви злокобни, пълзящи микроби е оставило след себе си лицето, което е пътувало преди вас на това място.

 Малки бутилки алкохол са разрешени в самолета

Друго, което можете да извършите, с цел да бъде идващият ви полет още по-вкусен, е да вземете свои дребни бутилки алкохол, с цел да избегнете високите цени, които вървят със сервираните на борда коктейли. Изненадващо, само че това не е срещу разпоредбите. Въпреки това не можете сами да си ги налеете по време на полет. Предайте ги на стюардесата, когато се качите на борда, те ще ви ги налеят по време на полета.

Ако сте придирчиви към алкохолните питиета, можете да си поръчате и двойна с нещо за разреждане към нея. Така може да разредите питието си постоянно, когато поискате и да му се наслаждавате по време на полет.

Лек път!

Източник: gotvach.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР