Със специални мерки против нерегламентираното гласуване ще преминат номинациите за

...
Със специални мерки против нерегламентираното гласуване ще преминат номинациите за
Коментари Харесай

Спецмерки при определянето на туристическите Оскари

Със специфични ограничения срещу нерегламентираното гласоподаване ще преминат номинациите за годишните награди на Министерството на туризма. Те са ориентирани против безразборното неведнъж кликане, което се следи в дребните обитаеми места. Така може да се стигне до парадокса събитието „ Байк и рън за Чепън -Драгоман ” да бие „ Празници на изкуствата в Стария град ”. Пловдив е номиниран в пет категории. Първата е за Община, която развива културно-исторически туризъм. Тук спорим за водачество със Сапарева баня, Ардино, Петрич, Стара Загора и Велики Преслав.

Втората номинация е за „ Туристическа дестинация ”. Тук съперници са ни отново Сапарева баня, Петрич, Казанлък, Ивайловград и други Третата е за „ Туристическа атракция ”. Пловдивската дребна базилика се бори с над 20 обекта в страната, като измежду тях има и места, които пораждат доста въпроси. Такъв е развлекателният парк " Леденика " край Враца, който по мнението на всички е един огромен кич.

В категорията „ Туристическо събитие ” Дефилето на младото вино и Празниците в Стария град се състезават с Панаира на киселото мляко в Разград, фестивала на еленския бут в Елена и „ Да сложим връх за Гинес - най-голямото боядисване на яйца в света - Велинград ”. Петата категория е „ Изборът на българите ”. В нея се състезаваме с всички.

В дребните обитаеми места има невероятна организация за триумф и по тази причина всички всеобщо гласоподават - нещо, което не се следи в Пловдив и Варна, обясниха от Министерството на туризма. Сега система за гласоподаване ще регистрира единствено по едно гласоподаване от един IP адрес.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР