Със сигурност сме забелязали, че след като родното футболно първенство

...
Със сигурност сме забелязали, че след като родното футболно първенство
Коментари Харесай

Efbet лига - тенденции и бъдещо развитие

Със сигурност сме забелязали, че откакто родното футболно състезание получи финансовата поддръжка от своя общоприет спонсор, а в подмяна трябваше единствено да се ребрандира, качеството на игра се промени доста. Вече не е толкоз елементарно на старите хегемони да диктуват разпоредбите още от началото на сезона и почитателите сигурно утвърждават това. Станахме очевидци и на наличието на нови тимове, които съумяха да създадат добре своя преход напред в шампионата и най-важното е, че борбата се води за всяка точка.

Впрочем не е мъчно да забележим това въздействие и от още една позиция, когато ребрандирането стана факт, даже качеството на лъчение се усъвършенства доста, а и доста тимове получиха нужната финансова поддръжка, която се изрази с изключение на всичко във опцията да забележим нови попълнения в тимовете, привличането на нови треньори и още доста други. Като цяло въпреки и сега Лудогорец да продължава да стои на върха, неговата точкова разлика не наподобява невъзможна за стопяване, изключително откакто към този момент се намираме в средата на сезона и пролетните дербита предстоят.

Какво завоюва родният бранд ефбет от всичко това? Ако разгледаме малко по-сериозно портфолиото на компанията и незабавно ще видим и засиленото внимание към родния футбол. Букмейкърът предлага положителни коефициенти за всяка родна среща, не са пропуснати и някои забавни промоции за родните срещи, а и почитателите могат умерено да се любуват на всички срещи благодарение на директно предаване.

Разбира се, операторът постоянно припомня на всички свои клиенти, че на първо място, предлага единствено развлечение и постоянно приканя към виновна игра, въпреки всичко най-важното е да извлечем максимума от спортния адреналин, който може да бъде открит в платформата и това е най-важното и главно условие. С предоставената финансова поддръжка, въпреки всичко марката освен се стреми да увеличи качеството на футбола, само че и да изравни силите – качество, което се вижда през последните няколко сезона – и най-важното е, че когато вниманието е ориентирано към родните дербита, всеки тим се стреми да се показва по-добре.

С оглед на всичко изброено, умерено можем да видим, че даже класирането към този миг е повече от вълнуващо. На второ място се подрежда клуба на ЦСКА, като армейците изостават единствено с три точки от водача, до момента в който за изненада на мнозина, тимът на Арда се намира на влиятелното четвърто място. Все отново говорихме за тим, който предходната година се стремеше да не изпадне от професионалното състезание, а през днешния ден се показва повече от добре. Спряганите за повторна купа Локо Пловдив, изпитаха съществени усложнения, в това число финансови и се наложи да правят отстъпка в тази конкуренция на ЦСКА, запазвайки третата позиция. Но даже и там нищо не е изгубено, откакто са нужни 4 точки за достигането на водача.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР