Със сигурност, когато сте в начален етап на отношенията ви

...
Със сигурност, когато сте в начален етап на отношенията ви
Коментари Харесай

Как да накарате мъж да разбере, че може да ви докосне

Със сигурност, когато сте в начален стадий на връзките ви с един мъж той се е чудил дали може да ви допре и по кое време е точният миг за това. От друга страна вие би трябвало да очаквате този миг и в случай че това не ви тормози, да му покажете, че вие бихте одобрили това. Тук не приказваме за освен това от прегръдка, улавяне на ръката ви или опрощение по лицето да вземем за пример, само че и те не стават просто по този начин.

Движенията, които могат да ви оказват помощ да разберете по какъв начин да дадете на индивида да разбере, че може да ви допира, са доста значими. Можете да мислите за този раздел като за сантименталната част, в която героите най-сетне работят съгласно възприятията си след 80 минути напрежение!

 HappyWoman_Astrology_1200x300

 infomax-logo-50-15-HW

 infomax-logo-50-15-HW

Силата е във вас и би трябвало да му покажете, че желаете той да ви допре.

Силата на погледа – контакт с очите

Очите – прозорците към душата и билбордовете на сантименталните планове. Когато се чудите по какъв начин да дадете на един мъж да разбере, че може да ви допре, очите ви могат да свършат огромна част от работата, без да изричате нито една дума. Те са като невъзпети герои на запознанствата, които приготвят сцената за всички последващи придвижвания.

Влюбен взор – нескончаем взор

Чували ли сте в миналото за теорията за интимния взор? Не, това не е съревнование по гледане! Това е концепцията, че приковаването на погледа за нескончаем интервал от време може да построи фамилиарност. Затова продължете, оставете очите си да се задържат единствено секунда или две по-дълго от нормалното. Докато го вършиме, помислете дали да не добавите малко привлекателен, леко сгънат взор или отворен, почтен взор. Тези стилове очи могат да прибавят спомагателни пластове към погледа ви, като придадат на зрителния ви контакт дълбочина, която е толкоз комплицирана, че ясно демонстрира на индивида, че може да ви допре.

Доверие през очите

Директният контакт с очите освен споделя на хората, че се интересувате от тях, само че и построява доверие. Когато очите ви се срещнат и задържат, това е като да кажете: „ Хей, виждам те и съм тук с теб “.

 да ви допре Как да накарате мъж да разбере, че може да ви допре

Говорете с тялото си – Език на тялото

Когато се ориентирате по какъв начин да съобщите на един мъж, че може да ви допре, тялото ви може да служи като втори водач, който ви води през неизказаните сложности на човешкото взаимоотношение. С други думи, тялото ви е вашето скрито оръжие за невербален флирт.

Заемете отворена позиция

Езикът на тялото приказва доста и споделя дали той може да ви допре. Отворената стойка – нескръстени ръце, изправен тил – изпраща обръщение за неприкритост и комфорт. От друга страна, затворената поза може да каже: „ Отдръпни се, приятелю! “ Така че идващия път, когато желаете да дадете знак по какъв начин да покажете на човек, че може да ви допре, помислете по какъв начин е ситуирано тялото ви.

Побратимяването е победа – огледално отразяване

Това е класиката в логиката на психиката! Огледалното отразяване – имитирането на придвижванията на някого – демонстрира, че сте на една и съща вълна. Ако той се навежда, и вие се навеждайте. Това е като мълчешком „ аз също “ под формата на език на тялото. Но бъдете деликатни, не прекалявайте, не желаете да изглеждате по този начин, като че ли играете на някаква глупава игра на срещата си. Финесът е от основно значение тук, направете го естествено, тъй че да е повече „ разбирам те “ и по-малко „ копирам всяко твое придвижване “. Така му показвате, че може да ви допре.

Магията на едно просто допиране

Спомняте ли си „ нормата на взаимност “ в логиката на психиката? Хората са по-склонни да отвърнат на услугата, когато такава им е оказана. Ако предизвиквате закачливо допиране – леко докосване на ръката или леко бутане с лакът – вие подготвяте почвата той да се усеща удобно да ви допре.

 да ви допре Как да накарате мъж да разбере, че може да ви допре

Предлагани придвижвания

Говорим за игриви потупвания, допиране по ръката или даже за пърпорене с ръка, което продължава секунда по-дълго. Всяко допиране е като миниподкрепа, която споделя: „ Това е добре, дано продължим! “. Но не забравяйте, че това не ви дава картбланш да предизвиквате цялостна мечешка прегръдка или нещо по-инвазивно. Винаги мислете и обръщайте внимание на реакциите на колегата си – единодушието е непрестанен развой, а не еднократна отметка.

Кажете го и го имайте поради

Теорията на речевите дейности ни споделя, че самият акт на казване на нещо го трансформира в деяние. Да кажете „ Чувствам се удобно към теб “ или „ Имам ти доверие “ е като да изпратите специфична покана към персоналното си пространство. Тези изречения не просто висят във въздуха, а трансформират прочувствената атмосфера. Мислете за тях като за словесно здрависване, което скрепява договорката за взаимното чувство и отваря вратата към по-осезаема форма на връзка, а с това давате сигнал, че може да ви допре.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР