Със Сергей Станишев имаме различно мнение за ситуацията с Орбан.

...
Със Сергей Станишев имаме различно мнение за ситуацията с Орбан.
Коментари Харесай

Корнелия Нинова коментира санкциите срещу Унгария, Борисов и номинацията за новите министри

Със Сергей Станишев имаме друго мнение за обстановката с Орбан. Грешка е да се наложи глоба на Унгария. Това е следващата стъпка за делене на Европа, на фона на огромната концепция за Европа е неточност. Това съобщи водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова в предаването "Лице в лице " по БТВ.

"Унгария не е най-корумпираната и лишена от независимост на слово страна в Европа. Наказват ги против мнението им за джендър-идеологията, като го прикриват с корупцията ", сподели още тя.

"В бъдещия бюджет на Европа се плануват 8 милиарда евро повече за служителите в Брюксел. Бих нараснала парите за връщането на мигрантите в страните им и устройването на живота им там ", добави Нинова.

"ЕНП също са разграничени за гласуването против Унгария. Всички партии гласоподаваха по този начин, в това гласоподаване нямаше леви и десни ", разяснява водачът на Българска социалистическа партия.

"Ако да защитаваш българската Конституция и нашите деца, е популизъм, значи съм популист ", безапелационна бе тя.

"Борисов би трябвало да гласоподава срещу глобите за Унгария. Знам, че ще му е мъчно, защото би трябвало да застане против своето политическо семейство ", сподели Нинова.

"Можехме да гласуваме оставките и по-късно да се издаде указа за новите министри. Нещо се случи с ГЕРБ ", разяснява Нинова вчерашното съвещание на Народно събрание.

"Искаме промяна на модела на ръководство, новият министър на превоза ще спре ли концесията на "Летище София ", който и да пристигна на власт ще прави същото нещо ", добави водачът на Българска социалистическа партия.

"Нека всички да бъдат разследвани, само че дали това не е единствено една ПР акция. После може нищо да не стане с тези хора, единствено звук ", попита Корнелия Нинова.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР