„Сърцето ми го няма“: Семейството губи майка си поради катастрофално усложнение при раждане

...
ГЪТРИ, Окла. (KFOR) — Жена от Оклахома почина след рядко и
Коментари Харесай

ГЪТРИ, Окла. (KFOR) — Жена от Оклахома почина след рядко и непредвидимо усложнение при раждане миналата седмица.

През цялата бременност, Кели Тайлър публикуваше за напредъка на най-новия си пакет от радост.

„Все още приемаме предложения за име за нашето сладко момиче. T-минус 9 седмици и продължаваме да се броим“, написа 35-годишната майка на четири деца.

Във вторник, 6 септември, Тайлър актуализира профилната си снимка в социалните медии, докато се подготвяше да ражда на петото си дете.

Хей, пич, трябва да плати 1,95 милиона долара на FTC за потискане на отрицателни отзиви, други нарушения.

Кели почина в сряда след внезапно усложнение по време на раждане.

„Амниотичната течност попадна в кръвообращението на Кели [и] тя губеше повече кръв, отколкото можеше да приеме,” каза Джули Роуч, майката на Кели Тайлър. „Мисля, че последните й думи, които моята внучка каза – тя каза – бяха: „Ще припадна“.“

Амниотичните емболии често са непредвидими. Медицински документ от 2016 г. ги описва като „едно от най-катастрофалните усложнения на бременността“. Може да се появи по време на раждането или малко след раждането, когато околоплодната течност навлезе в кръвта на майката. Крайната причина все още е загадка.

„Поради причини, които са предимно неизвестни, някои хора имат тежка алергична реакция към смесването на околоплодната течност с кръвта им“, пише клиниката в Кливланд. Може да причини сърдечен арест, белодробна недостатъчност или неконтролирано дишане.

Клиника в Кливланд смята, че се среща при около 1 на всеки 40 000 раждания в Съединените щати.

Дрю Баримор критикува за завръщане в токшоу на фона на стачката на WGA и SAG-AFTRA

„Случва се рядко и почти винаги е фатално, а в нашия случай беше“, каза Роуч.

Тя каза, че медицински екип е работил безмилостно да спаси дъщеря си. „Тя идваше за около минута и кодираше отново.“

„Те прекараха почти два часа, опитвайки се да я съживят. Не мога да благодаря на екипа на лекарите, достатъчно на екипа на медицинските сестри, за това, което направиха“, продължи тя. „[Но] вървейки по коридора към стаята, където ни водеха [след това]… това беше най-дългата разходка в живота ми… част от сърцето ми си отиде.“

Вниманието бързо се насочи към новороденото „Бебе Дж.“, която сама преживяваше травма след раждането. Тя е откарана в близката болница за лечение. Има опасения за потенциално увреждане на мозъка, но Роуч каза, че ще мине известно време, преди да бъдат идентифицирани някакви дългосрочни ефекти.

„Няма да знаем дали тя има някакви когнитивни проблеми, докато не порасне още малко ”, каза тя.

Семейството успя да прибере Джали – комбинация от имената на родителите й – в петък следобед.

„Тя обича да яде и вече е разглезена,“ — замисли се баба й. „Тя е нашата малка буца и нашата китка.“

Джейли и четири други деца, на възраст 16, 12, 11 и 9 години, ще знаят всичко за любовта на майка си, каза баба им, въпреки че в момента , разбито сърце се чувства непоносимо.

„Джейли няма да опознае майка си лично, но ще опознае майка си. Имаме снимки, имаме записи, които щяхме да пускаме отново и отново,” каза Роуч. „Тя е една от най-добрите ми роли… едно от най-добрите неща, които някога съм правил.“

Семейството е създало акаунт в GoFundMe, за да компенсира неочаквани разходи и да помогне с артикули като хранителни стоки, дрехи, памперси и повече, докато семейството преминава през трудния преход и прави планове за бъдещето.

За последните новини, прогнозата за времето, спорта и стрийминг на видео отидете на WREG.com.

Вижте коментарите
Източник: yahoo.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР