Съпрузите Морис и Денис живели щастлив и спокоен живот. Заедно

...
Съпрузите Морис и Денис живели щастлив и спокоен живот. Заедно
Коментари Харесай

Мъж спечели милиони от лотарията и скри това от съпругата си. Няма да повярвате какво направи после...

Съпрузите Морис и Денис живели благополучен и спокоен живот. Заедно постоянно си купували билети от лотария. И един ден щастието им в действителност се усмихнало, само че никой не предполагал каква ще е развръзката.

Един ден Морис се прибрал у дома и цялата вечер прекарал в пране и нареждане на облеклата си. Денис го питала какво прави, а той й обяснил, че желае да наложи друга система за прибиране на облеклото. Тя му повярвала, само че когато на другия ден се прибрала вкъщи си, видяла, че брачният партньор й го няма. С него изчезнали и движимостите му.



Ден преди този момент Морис спечелил 6 млн. канадски долари. Той и брачната половинка му постоянно се редували кой да купи билет от
лотарията и този път се паднало на него. Разбирайки, че печели голямата сума, решил да скрие от жена си.

Сега Денис е твърдо решена да потърси правдивост. Наела си е юристи и с тяхна помощ ще упорства за половината от облагата. Интересен ще бъде и самият бракоразвод, както и уреждането на имотните взаимоотношенята сред съпрузите.



Според канадските закони единият от съпрузите може да упорства за делба на парцела, в случай че от брака са минали три години. Денис и Морис са дружно от две и половина. От друга страна Денис твърди, че двамата си дали обещание в сватбените обети да си поделят парите, в случай че някой от тях завоюва от
лотария.

Превод БЛИЦ

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР