Съпрузи от американския град Джаксън, щата Мичигън, живяха 70 години

...
Съпрузи от американския град Джаксън, щата Мичигън, живяха 70 години
Коментари Харесай

Романтична смърт: Съпрузи живяха щастливо 70 години, а накрая... СНИМКИ

Съпрузи от американския град Джаксън, щата Мичигън, живяха 70 години в благополучен сватбен съюз и умряха с 20 минути разлика на прилежащи кревати, оповестява The Sun.

Лес и Фирда Остин се срещат още в учебно заведение. Първата им среща е на бала, а през ноември 1949 година стават семейство.

По време на Корейската война Лес служи във Военновъздушните сили на Съединени американски щати, по-късно стартира работа в полицията.

Той не обичал да стои без работа и непрестанно човъркал нещо у дома и в градината. Обожавал уестърните и колекционирал неща, свързани с артиста Джон Уейн.



Съпругата му Фрида пък дълги години работела като управител в компанията Brail Dry Cleaning и колекционирала кулинарни книги.

Двойката обичала да почива по крайбрежието и да преглежда фаровете в региона. Дъщеря им Санди Мейс споделя, че са разгледали съвсем всеки фар в Мичиган.



През ноември Лес и Фирда отпразнували 70-ата годишнина от сватбата си. Внучка им Лея отбелязва, че за всичките тези години те са били дружно и са се карали единствено един път. Фрида се ядосала, че Лес се е записал да служи в армията по време на войната и не й е споделил.



На 6 декември 90-годишните старци са признати в приют. Те лежали на прилежащи кревати и умряли на 7 декември. На 17 декември са заровени в град Мейсън.



Смъртта им беше „ съвсем толкоз сантиментална, колкото можете да си визиите “, признава синът им Майкъл.



Лес и Фрида имат две деца, четири внучета и осем правнуци.

Превод: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР