Съпругата на началника на Националния оперативен щаб ген. проф. Венцислав

...
Съпругата на началника на Националния оперативен щаб ген. проф. Венцислав
Коментари Харесай

Съпругата на ген. Мутафчийски с благороден жест към психичноболна жена

Съпругата на началника на Националния действен щаб ген. проф. Венцислав Мутафчийски - Елена, е избавила психичноболна жена в разгара на разпространяването на ковид у нас. За благородното дело заяви журналистът Даниела Горчева, която се оказала позната на болната жена.

Столичанката се грижела за съществено болната си майка, само че в пика на болестта решила непременно да си търси работа и да се среща с хора. Така макар многочислените апели да остане у дома и да не скита по улиците, дамата, като че ли на инат, обиколила куп институции. И въпреки лекуващият психиатър да назначил терапия и да я записал в дневния стационар, обстановката не се подобрила доста. Наложило се даже за задачата болната да бъде изследвана за ковид. За благополучие, тестът била негативна, написа лупа.бг.

Жената стигнала даже до брачната половинка на ген. Мутафчийски, която тормозила с фикс концепцията си за намиране на работа. Но доктор Елена Мутафчийска, психиатър в столичния център, не просто не затворила телефона, а приела болната в кабинета си, дала ѝ немалка сума пари и маски, с които да пази както себе си от болестта, по този начин и старата си майка, която била на легло. Жената на генерала даже уредила на двете софиянки всекидневно да се носи храна, с цел да се минимизират обществените им контакти.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР