Съпругата на министъра на иновациите и растежа Даниел Лорер -

...
Съпругата на министъра на иновациите и растежа Даниел Лорер -
Коментари Харесай

Министерска съпруга оглави кабинета на Асен Василев

Съпругата на министъра на нововъведенията и растежа Даниел Лорер - Виолета, е назначена за началник на кабинета на вицепремиера Асен Василев, заяви. Тя беше два пъти длъжностен зам.-министър на Асен Василев - един път през 2013 година в Министерството на стопанската система и повторно - в Министерството на финансите в кабинета на Стефан Янев. Лидия Колева пък ще е медиен консултант на Василев.

Премиерът Кирил Петков е назначил единствено девет от плануваните 17 съветници. Сред тях са Лена Бориславова, която е шеф на кабинета му, някогашната говорителка на Министерство на външните работи от първото държавно управление на ГЕРБ Весела Чернева, шефът на пресцентъра на Министерски съвет Александра Тренкова, някогашната към този момент депутатка от Политическа партия и някогашен зам.-министър на стопанската система Яна Балникова, ръководителят на асоциацията на планинските водачи Любомир Попйорданов, Таня Павлова, която по всяка ветоятност е основният юрист на Софийския университет и началник на политическия кабинет на Кирил Петков, до момента в който беше длъжностен министър на стопанската система. Друго забавно име е Владимир Барзов от Междуведомствената група за инспекция на ДКК, който записа видео с Кирил Петков за нарушаванията при поправки на язовири. Нищо не е известно за Димитър Бучков.

С 12 души би трябвало да разполага вицепремиерът по дейно ръководство Калина Константинова, само че тя е назначила единствено двама - шеф на кабинета е Росен Енчев, а медиен консултант - Николета Абрашева.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР