Съпредседателят на Продължаваме промяната“ Асен Василев коментира думите на президента

...
Съпредседателят на Продължаваме промяната“ Асен Василев коментира думите на президента
Коментари Харесай

Асен Василев: Радев не е в час с политическите процеси в страната

Съпредседателят на „ Продължаваме промяната “ Асен Василев разяснява думите на президента Румен Радев, че „ в сглобката си нямат доверие, само че са се стиснали крепко един за различен в името на оцеляването “

„ Радев не е в час с политическите процеси в страната. Последните няколко седмици имаше много огромно напрежение сред партиите. Всяка партия се бори за нейния електорат и метод, по който вижда придвижването на страната. Единственото общото, което видяхме, е, че гледаме да имаме една естествена европейска страна България, а не да гледаме на изток към Москва “, разяснява той.

На въпрос по какъв начин ще разяснява локалните избори той уточни, че най-важното било, че хората са съумели да изберат кметове, които да работят за подобряването на техния град.

„ В разнообразни градове, това са представители на разнообразни политически сили. Политическа партия завоюва на балотажа няколко основни града – в София, Варна, Благоевград, Пазарджик. Това демонстрира, че една огромна част от българските градове са предпочели да трансформират досегашния си модел на ръководство “, уточни Асен Василев.

Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР