Съпредседателят на Демократична България Христо Иванов заяви, че очаква да

...
Съпредседателят на Демократична България Христо Иванов заяви, че очаква да
Коментари Харесай

Иванов: Партиите на протеста започваме консултации за кабинет, няма да подкрепим Митов

Съпредседателят на " Демократична България " Христо Иванов съобщи, че чака да стартират политически съвещания за сформиране на държавно управление сред партиите от митинга.

„ Много е значимо да поставим добросъвестни политически старания да излъчим кабинет, който има ясна стратегия, явен запас да направи тези промени, които българските жители чакат от нас и рецесията постанова. Ако това се окаже невероятно, изборите са натурален излаз от обстановка на невъзможност ".

" Демократична България " изрично няма да поддържа кандидатурата на Даниел Митов за министър-председател:

„ Аз категорично споделих, надявайки се да спестя на моя другояче добър прочут Даниел Митов унижението да го изтикват напред като „ сламен човек “, че няма да подкрепим подобен вид, в който ще намерят някой другояче порядъчен човек, какъвто Даниел безспорно е, ще го изтикат напред като, по този начин да се каже, параванче,  зад което да се скрият и да се надяват да не престават както в този момент. Борисов  се пробва да се прави на Доган и това, както е споделил философът, ще се трансформира във фарс “, разяснява Христо Иванов.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР