Съпредседателят на Демократична България Христо Иванов се разгневи от назначаването

...
Съпредседателят на Демократична България Христо Иванов се разгневи от назначаването
Коментари Харесай

Христо Иванов се чуди коя е Мата Хари, пита МВнР и Сеул за назначаването на манекенката Сечкова за консул

Съпредседателят на " Демократична България " Христо Иванов се разгневи от назначението на някогашната манекенка Виолета Сечкова за почетен консул на Република Корея в България. В своя обява Иванов загатна, че подозира връзка сред " просълзяващия роман " на премиера за някоя си Мата Хари, снимала него и спалнята му и новия дипломатически пост на Сечкова. Политикът е подготвен да нищи проблема с въпроси към Министерство на външните работи в София и Сеул.

" Явно - хепи-енд. Например за следния сюжет: в бананова република с компотна характерност на социално-икономическия модел, изтичат фотоси на нощното шкафче на премиера, в което има пари и злато, обясними единствено с корупция. Неудобствата са две: би трябвало да се инсталира някакво пояснение за пред публиката, само че не би трябвало да се създават доказателства, за които някой ден прокуратурата да се сети. Следва просълзаващ роман за Мата Хари, подмятания за нейната идентичност, а прокуратурата извънредно услужливо съумява по този начин и да не разбере кой съответно се крие зад тази красива история за обич и прекомерно вместими дамски чанти. Дотук добре, обаче би трябвало да се обезпечи мълчанието и най-малко някаква недостижимост на действителната собственичка на чантата. Честно казано, имах много черни мисли в тази тенденция, а съм бил неправ. Любовта е победила...

Честито на корейците!

P.S. Боя се, че ще се наложи да смутим тази идилия с въпроси, които ще зададем на Министерство на външните работи в София и Сеул и други дейности, посредством които да проверим тази догадка ", разяснява проблема Иванов.


Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР