Председателят на подкомисията за надзор, разследвания и регулации на Камарата

...
Председателят на подкомисията за надзор, разследвания и регулации на Камарата
Коментари Харесай

Законодателят на Републиканската партия в Камарата на представителите обвинява администратора на Байдън, че е използвал средства на данъкоплатците за `дейностите на кампанията` за преизбирането му

Председателят на подкомисията за контрол, следствия и регулации на Камарата на представителите Бет Ван Дуйн, R-Тексас, упрекнат администрацията на Байдън за потребление на средства на данъкоплатците за „ действия на акцията “ в поддръжка на акцията за преизбиране на президента Байдън по „ Fox News Live “.

Обвиненията произтичат от известие през март за меморандум за съгласие сред Администрацията за дребен бизнес и Държавния департамент на Мичиган за „ поощряване на гражданската ангажираност и регистрацията на гласоподаватели в Мичиган “ до 2036 г. 

Меморандумът следва изпълнителна заповед от 2021 година на Байдън, нареждаща на федералните организации да „ предизвикват регистрация на гласоподаватели и присъединяване на гласоподаватели. "

Ван Дюйн се базира на следствие на Комисията за дребния бизнес в Камарата на представителите, което разкрива, че 22 от 25 от осведомителните събития на SBA в Мичиган са се случили в окръзи с най-гол...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР