Съобщеното от спортния директор Асен Караславов увеличение на бюджета на

...
Съобщеното от спортния директор Асен Караславов увеличение на бюджета на
Коментари Харесай

Нов спонсор вдига бюджета на Ботев

Съобщеното от спортния шеф Асен Караславов нарастване на бюджета на Ботев (Пловдив) ще стане допустимо поради поддръжката на нов спонсор.

Очаква се в околните седмици Илиян Филипов от компания ПИМК, която даде и най-ниската оферта за дотъкмяване на стадион " Христо Ботев ", да влезе в Борда на шефовете. Той ще оказва помощ на сегашния необут Георги Самуилов в издръжката на клуба.

Очаква се точно Филипов да получи и поръчката за градежа на стадиона, написа вестник " Меридиан мач ".

От клуба към този момент ще могат да са по-конкурентни на трансферния пазар и да обезпечат и средства за по-високи заплати на футболистите. Вече има набелязани попълнения от чужбина, като едно от тях е любимецът на бултрасите Даниел Кайзер. За опцията вратарят да се върне в Ботев удостовери самият Караславов.

Междувременно заместник-кметът на Пловдив Пламен Райчев заяви, че идната седмица ще бъде оповестена публичната поръчка за стадион " Христо Ботев ".

" Комисията по надзор на публичните поръчки имаше въпроси към нас, които съвсем сме изчистили, и чакаме до края на седмицата да получим решението и идната седмица да обявим публичната поръчка ", съобщи Райчев.

В деня, в който бъде оповестена поръчката, ще станат ясни и детайлности по отношение на процедурата. Както е известно, страната отпусна 25 милиона лв. на Ботев за довършването насъиръжението.

Сумата обаче не е задоволителна напълно за плана, който съгласно осведомени ще излезе над 35 милиона лв.. Така че ще се търси и в допълнение финансиране.
 До дни ще бъде оповестена публичната поръчка за стадион
До дни ще бъде оповестена публичната поръчка за стадион " Христо Ботев " в Пловдив

" Очакваме до края на седмицата да получим решението "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР