Съобщава се, че известният турски певец Ибрахим Татлъсес е пострадал,

...
Съобщава се, че известният турски певец Ибрахим Татлъсес е пострадал,
Коментари Харесай

Турският изпълнител Ибрахим Татлъсес е пострадал при тежка катастрофа в Бодрум

Съобщава се, че известният турски артист Ибрахим Татлъсес е потърпевш, откакто автомобилът, в който пътувал, се сблъскал с камион в югозападната част на страната в четвъртък, написа life.dir.bg.

Става ясно, че артистът е пътувал с щерка си, когато злополуката е станала в Бодрум, известен курортен град в провинция Мугла, където той прекарва най-вече лятото си. Кадри от мястото на случая демонстрират черен ван, чиято предница е смачкана, явно при преден конфликт с камион.



Парамедици и пожарникари се втурнали към мястото на случая, с цел да оказват помощ на потърпевшите. Те съумели да извадят Татлъсес от автомобила и го транспортирали до болничното заведение, до момента в който ориста на другите хора, взели участие в злополуката, не била ясна. Съобщава се, че общото му положение е положително, само че той е с две фрактури на единия крайник.

Татлъсес, именуван " турския Павароти ", е съществена фигура на турската музикална сцена от 70-те години на предишния век. Известен и в Близкия изток със задушевните си тълкования на национални песни и " арабески ", заимствани в огромна степен от арабски мелодии, 70-годишният артист към момента е доста известен.

През последните години той не се изявяваше изключително, откакто при въоръжено нахлуване през 2011 година беше отчасти неподвижен и прекара години в лекуване, преди да се завърне с телевизионно шоу през 2020 година, което продължи до май 2022 година

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР