Съоъръжението е и важна връзка с окупирания град Мелитопол, който

...
Съоъръжението е и важна връзка с окупирания град Мелитопол, който
Коментари Харесай

Украйна е атакувала мост в Крим frognews.bg

Съоъръжението е и значима връзка с окупирания град Мелитопол, който се намира на крайбрежния път от съветската граница през Южна Украйна до Крим.

 

Снимки, оповестени от Владимир Салдо, демонстрират зейнала дупка в един от двата моста. Щетите обаче не наподобяват огромни. По думите на Салдо ремонтът бързо ще бъде осъществен, а до тогава транспортните средства краткотрайно ще поемат по различен маршрут.

 

Русия употребява пътя като сухопътен мост към Крим, а Мелитопол се счита за една от задачите на украинската контраатака, която стартира в южната област Запорожие по-рано този месец.

 

През октомври минимум трима души бяха убити при детонация на различен мост, свързващ Крим с Русия - офанзива, която бе избрана от президента Владимир Путин като " терористичен акт ". Тогава България бе упомената от Москва - маршрутът на камиона, в който е станала детонацията, съгласно Кремъл, е тръгнал от България и е минал през Грузия, Армения, Северна Осетия, Краснодарския край. Доказателства за това не бяха предоставени.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР