Санкциите не са повод за замразяване на отношенията, както се

...
Санкциите не са повод за замразяване на отношенията, както се
Коментари Харесай

Румен Радев: Санкциите срещу Русия не са повод за замразяване на отношенията с нея

Санкциите не са мотив за заледяване на връзките, както се мисли доста постоянно. Това сподели пред публицисти в Москва президентът Румен Радев Румен Георгиев Радев е български боен, генерал-майор от запаса. Бивш... към профила след срещата му с министър-председателя на Руската федерация Дмитрий Медведев Дмитрий Медведев - трети президент на Русия, роден на 14 септември 1965 година в... към профила.

След два дни тук ще бъде президентът на Франция, която за предходната година съумя да измести Германия като директен вложител №1 в Руската федерация. Франция има стокообмен с Русия за предходната година от 16 милиарда $, а Германия има стокообмен от 50 милиарда евро. Нека сами да си създадем извод за глобите. Моето мнение за глобите го знаете, само че това е въпрос от компетентността на Европейския съвет, където България се съставлява от министър-председателя, съобщи Радев.

По думите му визитата на министър-председателя ще бъде скоро. Затова ви споделям, че е доста значимо да се употребява този подтик и двете държавни управления да работят дружно за уточнение на съответни сфери за съдействие. Има и тежки области, където мъчно ще намерим решение, само че това не значи, че би трябвало да бягаме от тях. Мога незабавно да ви кажа кои са – лицензионният режим за произвеждане за военна техника, въоръжени аварийни елементи по конвенция сред Народна Р България и Съюз на съветските социалистически републики. Тук България има своите избрани ползи, българският военно-промишлен комплекс е значима част от българската стопанска система, добави президентът.

Той посочи, че има условия на съветската страна, които са неприемливи за страната ни и България би трябвало да отстоява своите ползи. Например, България авансово да съгласува с съветската страна продажба на създадена в България военна техника и въоръжения в други страни. Това за нас е недопустимо. Много ясно го обясних на премиера Медведев, само че това не значи, че не би трябвало да има разговор и намиране на решение, което е взаимно преференциално и за двете страни, сподели още Румен Радев, представен от "Фокус ".
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР