Санитарните ограничителни мерки, наложени във връзка с пандемията от коронавирус,

...
Санитарните ограничителни мерки, наложени във връзка с пандемията от коронавирус,
Коментари Харесай

Свобода в Румъния! Ето кога падат ковид мерките

Санитарните ограничаващи ограничения, наложени по отношение на пандемията от ковид, се анулират в Румъния от 9 март. Това заяви румънският министър на опазването на здравето Александру Рафила на конференция през днешния ден.

" Ще се окажем в нова обстановка, в която няма да има повече ограничавания ", цитира думите му Agerpres, предава БГНЕС. " Индивидуалната нерешителност и отговорност ще би трябвало да играят съществена роля през идващия интервал ".

От сряда носенето на маска към този момент няма да е наложително в Румъния и ще бъдат отстранени рестриктивните мерки за достъп до магазини, заведения за хранене и публични институции, както и рестриктивните мерки за работното им време. При влизане в Румъния от чужбина към този момент няма да се изисква " зелен документ " (документ, удостоверяващ имунизацията или преболедуване) и ще се попълня формуляр за локализиране на пасажерите, с цел да се помогне на управляващите бързо да открият новопристигналите, които са имали предходен контакт със инфектирано лице.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР