Съндърланд игра без осем футболисти от първия отбор при равенството

...
Съндърланд игра без осем футболисти от първия отбор при равенството
Коментари Харесай

Съндърланд игра без осем футболисти срещу Уимбълдън заради положителен тест за КОВИД-19

Съндърланд игра без осем футболисти от първия тим при равенството 1:1 против Уимбълдън, откакто клубът от Лига 1 съобщи, че един състезател е с позитивен тест за КОВИД-19, а други седем, които са били в контакт с него, са сложени под карантина. Клубът от трето равнище на британския футбол разгласи, че са обсъждали опцията за отсрочване на мача от лигата, само че не са могли да реализират съглашение заради " неналичието на изясненост " във връзка с евентуалните наказания, пред които ще бъдат изправени.

" След демонстрация на признаци на ковид в неделя, един състезател от първия тим е с позитивен тест за КОВИД-19 ", обявиха от Съндърланд.

will be without eight first-team players this evening following an outbreak of Covid-19 at the Academy of Light.
— Sunderland AFC (@SunderlandAFC) " В сходство с държавните разпореждания, седем други футболисти от първия тим са под карантина вкъщи - двама, от които са показали признаци ", прибавиха от клуба, само че не показаха имената на играчите.

Новината идва две седмици, откакто локалният противник беше заставен да затвори подготвителната си база, откакто няколко играчи и чиновници бяха с позитивни проби за КОВИД-19 и отложиха мача си от Висшата лига против.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР