Санданчанинът Николай Станков, който уби садистично сарафката Вероника Андонова на

...
Санданчанинът Николай Станков, който уби садистично сарафката Вероника Андонова на
Коментари Харесай

Сандански тръпне: Касапинът, убил сарафката Вероника, е на свобода! Вижте какво завари като се прибра

Санданчанинът Николай Станков, който умъртви садистично сарафката Вероника Андонова на работното и място,излезе от пандиза и към този момент е свободен жител. Вчера той бе видян да се разхожда из центъра на града очевидно стар и оплешивял, написа struma.com.

С шапка на главата Станков мина по централната улица на града и бе коментиран с интерес от съгражданите си. Заради примерно държание в пандиза, където работил като библиотекар, съдът в Кюстендил го освободи 3 години предварително. И по този начин 20 годишната му присъда за кървавото ликвидиране на Вероника бе понижена.



Случаят е от 12 октомври 2003 година Рано сутринта, Станков влезе в обменното бюро,където работила Вероника и я наръга смъртоносно няколко пъти с нож, рани и охранителя на бюрото Кирил Арнаудов. После избяга от мястото на касапницата, само че бе задържан след търсене. Говореше се, че с Вероника имали любовна връзка и макар, че бил женен той бил вманиачен от обич и ревнивост, по тази причина направил тежкото закононарушение. Други пък твърдяха, че Вероника била надменна и го подразнила, с което провокирала гнева му.

Окръжният съд в Благоевград му даде пожизнен затвор, само че апелативните магистрати понижиха присъдата на 20 г. В пандиза Станков е осъзнал дейностите си, работил примерно и си заслужил свободата предварително. В града обаче се приказва, че Станков след кървавото ликвидиране е изгубил фамилията си. Жена му се развела с него още по време на делото и сега Станков живее с татко си и сестра си, описват санданчани.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР