Samsung Electronics обяви плановете си да удвои обема на пусканата

...
Samsung Electronics обяви плановете си да удвои обема на пусканата
Коментари Харесай

Samsung възнамерява значително да увеличи обема на пусканата NAND памет в Китай

Samsung Electronics разгласи проектите си да удвои размера на пусканата флаш-памет вид NAND от индустриалните мощности в Китай. Това изказване бе направено по време на церемонията по полагане на фундамента на втората индустриална линия в полупроводниковата фабрика в град Сиан (Xi’an), който е ситуиран в северозападната част на Китай.

Новата индустриална линия ще разреши стартирането на към 220 хиляди полупроводникови пластини с диаметър от 300 мм до 2020 година. Общата сума на вложенията ще надвиши 7 милиарда $ в границите на идващите две години.

Анализаторите считат, че главният претекст за увеличение на вложенията от страна на Samsung в континенталната част на Китай е желанието за определяне на връзки с тази страна, като най-големият вносител на флаш-памет в света. Подобни вложения би трябвало да омекотят протекционистската политика на китайското държавно управление, което ще получи спомагателни работни места и налози дружно с готовия артикул. Освен това, благодарение на тази стъпка, Samsung диверсифицира индустриалните си мощности, които сега са съсредоточени най-вече в Южна Корея.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР