Само за няколко месеца, откакто направи своето бляскаво завръщане със

...
Само за няколко месеца, откакто направи своето бляскаво завръщане със
Коментари Харесай

Назаем от стила на Адел: 7 шопинг находки, с които посрещаме пролетта

Само за няколко месеца, откогато направи своето блестящо завръщане със страховит албум, не стопира да бъде обект внимание. В началото на февруари тя даже завоюва три награди на церемонията по връчването на премиите Brit, където блесна на сцената в страховит аутфит. В елегантна дребна черна рокля, бял панталон или тоалет на Schiaparelli, изпълнителката на Easy On Me безспорно се трансформира и в фешън икона, която ни въодушевява със стила си. Има и специфичен Инстаграм профил - @adeleworethat, от който можете да се информирате от кое място тъкмо са облеклата и аксесоарите, които носи Адел – и в всекидневието си, и на сцената.

Само преди ден тя още веднъж прикова погледите на всички, откакто се появи с палто от леопардов принт на мач на звездите на NBA, където придружаваше своя другар Рич Пол. Тя го беше комбинирала с черни елегантни боти, с които наподобява още по-изискано. Ние обаче ви демонстрираме от кое място тъкмо можете да си купите същото (вижте в галерията ни!) – модел на фешън къща Alaia от сбирка пролет/ лято 2022.

Адел нееднократно се е появявала с палто в леопардов принт, като моделите всякога са разнообразни и сигурно можем да кажем, че тя е обожател на анималистичните десени. Освен тях обаче певицата избира по тялото, поло блузи и елегантни костюми в бежово-кафявата гама, с които се преобразява за телевизионните си изяви. В всекидневието си тя постоянно може да бъде забелязана със обикновен суитшърт и някой настоящ модел кецове, измежду които сме забелязвали модела Nike Air Jordan, който се намира много мъчно, както и модерните сега класики на New Balance. А за Адел сигурно можем да кажем, че съумява да откри салдото и знае тъкмо къде какво да носи, с цел да се открои.

Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР