Само за две седмици цените на пакетните ваканции за нараснаха

...
Само за две седмици цените на пакетните ваканции за нараснаха
Коментари Харесай

Сериозен скок на цените за почивка по Великден

Само за две седмици цените на пакетните ваканции за набъбнаха тройно. Това демонстрира инспекция на “ ” в уеб сайтове на хотели, туроператори и системи за генериране на “евтини ” предложения.
Докато преди две седмици предложения за нощувки с три хранения и даже безвъзмездни питиета можеха да бъдат открити за 27 лева на вечер, в този момент всеобщо пакетните предложения излизат към 100 лева за същото. Като екстра част от хотелите включват и използването на спа център. Така двучленно семейство за три-дневен престой би трябвало да даде най-малко 600 лева
 Германия мисли по какъв начин законно да забрани на германците да вървят на отмора в чужбина Германия мисли по какъв начин законно да забрани на германците да вървят на отмора в чужбина
Германският канцлер Ангела Меркел призна, че би било мъчно целесъобразно от правна позиция Германия да вкара краткотрайна възбрана за тур...
Според представители на бизнеса това е естествен развой. За да отворят за празниците хотелите край морето да вземем за пример би трябвало да си подсигуряват най-малко 30 на 100 претовареност, изясняват за “ ” специалисти. Затова първо пускат по-изгодни предложения, а при постигане на този предел, който подсигурява, че притежателите ще могат най-малко да платят на личния състав си, цените се подвигат до действителните им стойности.
Тези, които държат на по-изгодна Великденска почивка, с малко търсене могат да открият и по-изгодни предложения. Например в тризвезден хотел в Слънчев бряг можете да откриете и предложения за “ол инклузив ” пакети, в който с изключение на нощувка, хранения и напитки са включени още използването на чадър и шезлонг на басейна и безвъзмезден паркинг, само че с уточнението “ако има места ”. Цената за тази почивка излиза по 42 лева на човек дневно, или 252 лева за двойка за три дни.
Малко по-скъпи предложения има за Девин, които са за към 48 лева на човек дневно, или 384 лева за двама при пакет от 4 нощувки. Цената включва закуска, прилагане на вътрешен минерален басейн, джакузи, сауна, парна баня, фитнес, паркинг и интернет в общите елементи. Край Габрово също има преференциални предложения и 4-дневен престой по Великден излиза малко над 300 лева за двама. Пакетът обаче не включва друга храна с изключение на закуски, само че за сметка на това дават обещание празнична вечеря, прилагане на сауна или парна баня и безжичен интернет.
Значително по-евтино ще ви излезе ваканцията, в случай че изберете да празнувате в апартамент чартърен в София да вземем за пример. 72 лева е най-евтината нощувката за двама за четири нощувки. Или по 9 лева на човек на вечер. Офертата несъмнено не включва нищо с изключение на самото настаняване. В топ центъра на столицата излиза двойно по-скъпо, или 130 лева за 4 нощувки за двама за интервала на Великден. Тоест по 16 лева на човек на вечер.
 Дестинация за меден месец по отношение на зодията Дестинация за меден месец по отношение на зодията
Определянето на дестинация за хубава отмора след сватбата по никакъв начин не е лесна задача. Дори с обичания да се напасват усетите ви, още веднъж...
Около 600 лева на човек пък излиза Великден по гръцки, демонстрират предложения на туроператорите. Близо толкоз ще платите, в случай че изберете да се възползвате от чартърите до Санторини. Цените са за нощувки със закуски в 2 и 3-звездни хотели, като е включен и самолетният билет. Към местата за настаняване всекидневно има и дребни басейни, на които чадърите и шезлонгите са безвъзмездни. Празникът на остров Корфу също излиза към 650 лева за три нощувки, като са включени под наем полет, празничен Великденски обяд с жива музика и печено агнешко, чадъри и шезлонги на плажа и басейните, както и застраховки, в това число и такава за анулация на пътуването при положение, че PCR пробата ви е позитивен. За 24 май има и чартъри до Родос и Крит, а от средата на юни и постоянни полети на нискотарифна компания до Закинтос.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР