Един е загинал, а друг е тежко ранен при катастрофа

...
Един е загинал, а друг е тежко ранен при катастрофа
Коментари Харесай

Жертва на тежка катастрофа на пътя Варна - Добрич

Един е умрял, а различен е тежко ранен при злополука сред лека кола и камион на пътя Варна - Добрич, край село Изворско, заяви Българска телеграфна агенция, базирайки се на полицията във Варна. По първични данни лекият автомобил е навлязъл в насрещното придвижване, ударил се е челно в камиона, след което е блъснал още три коли. Инцидентът е станал към 16:30 часа на 22 май.

Шофьорът, който е на 24 години, е умрял на място. При злополуката тежко потърпевш е и спътникът му. Мъжът е на 21 години, настанен е в болница, без заплаха за живота.

Движението по пътя Варна - Добрич краткотрайно е лимитирано. Колите се отклоняват по обходен маршрут - Добрич - Оброчище - Кичево - Аксаково и назад.

Полицията в Хасково също заяви за тежък случай с един загинал на пътя сред Симеоновград и Харманли. Сигналът за случая е получен на 22 май сутринта.

Мъжът, управлявал лек автомобил на прав сектор, е излязъл от пътя и е аварирал. Все още не са ясни аргументите за случая.  Пътят е краткотрайно затворен, като придвижването се реализира по обходен маршрут по автомагистрала " Марица ".


 

FaceBookTwitterPinterest
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР