Само специалистите в сферата на психиатрията могат да отговорят от

...
Само специалистите в сферата на психиатрията могат да отговорят от
Коментари Харесай

Христо Иванов приши на Делян Пеевски и парите от ЕС

Само експертите в областта на психиатрията могат да отговорят от кое тъкмо страда анимационният деец на подсъдимия разградски необут Иво Прокопиев – Христо Иванов. Според българския разяснителен речник делюзия е положение на илюзия.

Според медицинския – признак на цялостен набор психологични разстройства. От шизофрения до биполярно разстройство. Ако въпросните речници вървяха с илюстрация, тя гаранция щеше да е фотография на Пинокио, написа " ".

Който по всичко наподобява, че към този момент освен изцяло се е изгубил в света на лъжите, диктувани му в ухото, само че се е сдобил и с нов признак на болестта - обсесия. И без значение по кого лъже, изпълнявайки командите на стопанина си Прокопиев, непроменяемо му пришива с натрапчива непримиримост всички щения и далавери на самия обвиняем разградски необут.

Така през днешния ден, в следващата продукция на Пинокио, продуцирана от Прокопиев и акуширана в ефир от сътрудник Богдан на Шести отдел на Държавна сигурност Веселин Дремджиев, Иванов изръси чутовната небивалица, че министър председателят Бойко Борисов не подавал оставка, тъй като бил заречен на депутата Делян Пеевски да довърши програмирането на евросредствата в негова изгода (?!).

Че сходно изказване има тъкмо толкоз връзка с действителността колкото опитите на Прокопиевия някогашен правосъден министър да се изкара самостоятелен поборник за правораздаване и отмъщение за хората, ограбили обществото ни отпред със личния му собственик е пределно ясно. Както прочее е ясно и че Пеевски е народен представител от опозиционната Движение за права и свободи – същата Движение за права и свободи, която единствено преди няколко дни изиска за следващ път от парламентарната естрада оставката на Борисов.

Тук е моментът да напомним и различен елементарно проверим факт - Пеевски еврофондове нито в миналото е усвоявал, нито правил опити да усвоява. Нито той, нито изданията от медийната му група.

За разлика от Прокопиев, който от към този момент две десетилетия освен употребява де що запас от Брюксел успее да докопа, само че и взе участие посредством подставени лица точно в програмирането на средствата от фондовете на Европейски Съюз и в лобирането за политики, пробутвани на жителите на страната под комфортното оправдание, че били желани от Брюксел.

Като стартираме от десетките милиони за построяването и употребата на ВЕИ-та – бранш, безусловно монополизиран от подсъдимия разградски необут. Продължим през печално известната „ зелена добавка “, надувала сметките ни за ток с незаконното подпомагане на няколко състава на КЕВР (все ръководени от хора, свързани с Прокопиев и ментора му Иван Костов) с комфортната мантра, че било „ условие на Брюксел “.

И стигнем до грантовете отново за десетки милиони, изхранващи в продължение на години цялата НПО-мрежа и мейнстрийм на Прокопиев.

Само директно обвързваните с кръга „ Капитал “ издания са финансирани с 202 744 лв. от Европейската комисия и 152 881 лв. от Европейския парламент.

Цифрата е единствено за предната 2019 година При това в тази сметка даже не влизат всички присъдружни периферни медии от мейнстрийма, следен от разградския каолинов необут, лаещи неистини по враговете на задкулисието у нас в един глас съгласно замаха на диригентската му палка.

Не Пеевски, а цялата армия труженици на подсъдимия разградски необут от Неправителствени организации и медийния бранш, е трансформирала в своя хранилка парите на европейските данъкоплатци.

А за „ програмирането на средствата “ от еврофондовете постоянно е отговарял министър от обкръжението точно на „ Капитал “. В това число и в сегашния кабинет на „ Борисов “, където вицепремиерът, отговарящ за средствата от Европейски Съюз, е не различен, а някогашният кадър на „ Отворено общество “ Томислав Дончев.

Същият Томислав Дончев, който посред изключителното състояние поради COVID-19 се опита да пробута на мрачно, следващата нагласена в интерес на кръга „ Капитал “ процедура за систематизиране на публични пари – тези за гражданския бранш.

На този декор няма да ни изненада, в случай че в идната продукция на Пинокио и Дончев бъде пришит на Пеевски. Може да звучи неуместно, само че за шизофренията граници няма. Питайте Христо Иванов.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР